Vi tilbyder den ultimative løsning til tidtagning og præsentation af resultater, UltimateLIVE. Vi når ud til alle deltagere, tilskuere, event officials, medier, venner og følgere - på alle digitale platforme.

UltimateLIVE smartphone app

Let at bruge samtidig med, at den leverer omfattende og detaljeret information. Appen er gratis og kan benyttes sammen med iPhone, Android og Windows Phone.

Resultater

UltimateLIVE web løsning

Den bedste resultatplatform optimeret til dit event. Live board, smart søgefunktion og masser af features til realtids informationer og estimering af tider. 

UltimateLIVE social medie integration

Mød dine deltagere på de sociale platforme: Facebook eller Twitter. Slå resultater op, send deltager notifikationer og benyt live connects. 

UltimateLIVE API for 3. parts integrationer 

Store planer? Integrer direkte til vores API løsning for live tv data, app- eller website integrationer, hvor du er i fuld kontrol.

Se alle services

Alt leveres via et high-end hosting miljø med en skaleringsmulighed på op til 30 cloud servere ved event peaks. Vi kan servicere mere end 150.000 samtidige besøgende og 15.000.000 resultatsøgninger på blot én dag.

Ultimate Sport Service Aps | Langelandsvej 38 | DK-5800 Nyborg | Denmark | mail@ultimate.dk

HomePriserKontakt
Referencer

STORE EVENTS OPNÅR STORE RESULTATER MED ULTIMATE SPORT SERVICE!

 

Kontakt
HomeEvents & ResultaterServices
Priser
Support